Meny Stäng

Gillis Nordin

Jag som har startat denna sida heter Gillis Nordin och har utbildat i överlevnad sedan 1989. Jag är en av initiativtagarna till Scouternas Överlevnads Kurs (SÖK) och är kursledare på friluftsledarutbildning överlevnad i Scouternas folkhögskolas regi. Jag har även haft förmånen att föreläsa och arrangera kurser för föreningar, företag, tv, radio och organisationer i tre decennier…

Om du själv vill lära ut eller testa överlevnad är jag ganska säker på att du kommer hitta en hel del tips på aktiviteter här på sidorna. Självklart är det viktigt att du själv känner dig trygg i ämnet innan du lär ut till andra. Alla aktiviteter som vi beskriver och tipsar om här på sidorna har vi själva provat och genomfört under kurser och arrangemang. Var och en som utövare tar själv ansvar för egen och andras säkerhet, svensk lag, allemansrätt och sunt förnuft. Författaren till denna sida kan inte hållas ansvarig.

Om du är intresserad av ett samarbete är du välkommen att höra av dig. Kontaktuppgifter finns längst ned på sidan. Om du vill använda material från vår sida i skolarbeten eller andra sammanhang så är du välkommen att höra av dig till oss, vi brukar hitta bra lösningar. Både bilder och texter är skyddade av svensk lag om upphovsrätt (c) 2010-2022.

Overlevnadsinstruktor
Instruktör på Gula Knuten Överlevnad